Öppettider
Måndag 11-21
Tisdag 16-22
Onsdag 11-22
Torsdag 16-22
Fredag 16-01
Lördag 11-01
Söndag 11-20
Discobowling
Fredag 18-01
Lördag 18-01
Söndag 13-18
Jobba hos oss
Lämna ditt CV till Micke eller Niklas
Kontakt
Lidingö Super Bowl
Bodalsvägen 2A
181 36 Lidingö

Tel: 08 - 765 52 38

strike@spelabowling.nu

Vi svarar i telefon från kl. 09.00
Gilla oss på Facebook för info ang evenemang

Två timmar skoj!

Vi på Lidingö Superbowl har sedan ca 8 år tillbaka arrangerat barnkalas. Detta har blivit en stor succé. På ett kalas spelar barnen ca 1 timme Moonlight bowling på en av europas modernaste bowlingbanor och äter av vår kalasmeny bestående av hamburgare eller pannkaka. Därefter kommer efterrätten som är glass i bägare. Kul och Gott, det är ju KALAS!
För de lite yngre finns det stöd på kanterna s.k. bumpers som förhindrar klotet att åka ner i rännan. Detta gör att barnen får större spelglädje och uppskattar kalaset ytterligare. Räkningen sköts med automatisk scoreboard. Viktigt: var ute i god tid med din bokning samt se till att alla gäster är här en kvart innan det är dags att spela bowling så att alla hinner hitta passande klot och skor.
Efter detta beger man sig ner till vår festvåning, tegelsalen, för att äta vald buffé. Innan efterrätten brukar vi hinna med att öppna lite paket, sedan får alla se sina bowlingresultat samt att kalasbarnet får en present från oss, när det sen börjar bli dags att avsluta får alla var sin godispåse. Max 1 tim gäller i tegelsalen!

Vi arrangerar Kalasen på söndagar!

Priser

Vi erbjuder 2 olika paket när det gäller kalas. det som skiljer dessa åt är maten som serveras, i övrigt ingår 1 glassbägare, 1 läsk samt en godispåse till alla barn, present till födelsedagsbarnet samt en värd / värdinna som sköter serveringen, dukningsmatrial ingår också! Minst 8 pers!
  • Pannkaka 95 kr / barn
  • Hamburgare 95 kr / barn
Tillkommer gör kostnaden för bowlingen som är 240 kr / bana. (Max 4 barn/bana.)
Allt detta = garanterat lyckad fest!
Vid frågor, ring oss 08 - 765 52 38
print

Stort tack för att vi fått förtroendet att arrangera just Ert barnkalas!

Nedan följer lite saker att tänka på när du bokat kalas hos oss på Lidingö Super Bowl:
  • När ni bjuder in så skriver ni på inbjudningskorten att barnen skall vara här 15 minuter före bowlingen börjar.
  • Ni som är ansvariga föräldrar kommer ca 15 minuter före gästerna (d.v.s. 30 minuter innan kalasets början), då överlämnar ni även förbered namnlista där barnen är indelade i grupper (lika många grupper som det är banor bokade. max 4 barn/bana)
  • Fastställande av antal gäster som tackat Ja på er inbjudan samt eventuella allergier/matundantag sker senast 4 dagar innan. Ex Onsdag om man har Kalas på en Söndag!
  • Kalaset kan avbokas, Dock måste det ske senast 10 dagar innan bokat datum! Annars debiteras kalaset i sin helhet.
  • Vid eventuell sjukdom på kalastillfället så skjuts kalaset upp i max 4 veckor. Då utan debitering.
  • Vi har staket på alla våra bowlingbanor (ett hjälpmedel för barn upp till 8-9 år som hindrar klotet från att åka ner i rännan)
  • Chips, popcorn, nötter & medhavd godis eller dryck får inte förtäras! (Godispåsar ingår ju men man får lägga i mer godis om man vill!)